The best cheap noise-canceling headphone deals right now

Nu veel mensen thuiswerken dan vroeger, is het bezit van een goede hoofdtelefoon met ruisonderdrukking aantrekkelijker dan ooit. Ze kunnen echter duur en moeilijk te kopen zijn vanwege het scala aan beschikbare modellen, waarvan er vele geschikt zijn voor verschillende levensstijlen en prioriteiten. Sommige zijn beter geschikt voor langeafstandsvluchten, terwijl andere ideaal zijn voor multitasking en marathon-luistersessies.

Daarom hebben we deze lijst samengesteld met de beste deals voor hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. Hier vindt u de verkoop van allerlei soorten on-ear en over-ear hoofdtelefoons, die allemaal zijn ontworpen om geluiden van buitenaf te elimineren, maar hebben hun eigen sterke en zwakke punten. En als u nog meer onderzoek wilt doen voordat u een aankoopbeslissing neemt, hebben we een gids samengesteld voor de beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, die u kan helpen bepalen welke voor u geschikt is.

Hoogtepunten in het hele assortiment

Model Catalogusprijs Verkoopprijs Winkeliers
Model Catalogusprijs Verkoopprijs Winkeliers
AirPods Max $ 549 $ 479 Amazone
Sennheiser Momentum Draadloos 3 $ 399,99 $ 241 Adorama
Sony WH-1000XM4 $ 399,99 $ 348 (met een 20.800mAh powerbank en een microvezeldoek) Adorama
Beats Studio 3 draadloos $ 349,99 $ 199,00 Amazone
Microsoft Surface-hoofdtelefoon 2 $ 249,99 $ 230,99 Walmart Microsoft
Bose Ruisonderdrukkende Koptelefoon 700 $ 399 $ 379 Amazone Beste koop
Bose Quiet Comfort 35 II $ 349 $ 299,99 Beste koop Doel
Beats Solo Pro $ 299,95 $ 129 Beste koop

Sony’s 1000XM4 is de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die je kunt kopen.
Foto door Chris Welch / The Verge

Sony WH-1000XM4 aanbiedingen

Sony’s WH-1000XM4 is onze algemene keuze voor de beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Ze bieden uitstekende ruisonderdrukking, goede geluidskwaliteit en spraakkwaliteit en de mogelijkheid om tegelijkertijd met twee apparaten te koppelen. Je kunt deze ook voor langere tijd dragen, omdat de zachte oorkussens ervoor zorgen dat ze zo lang als nodig zijn comfortabel te dragen. Ze gaan zelfs tot 30 uur mee op een enkele lading en kunnen worden opgeladen via USB-C.

Tijdens Black Friday en Cyber ​​Monday zagen we de hoofdtelefoon van $ 349,99 dalen tot $ 248, hun laagste prijs tot nu toe. Ze bleven de hele vakantieperiode rond die prijs, maar helaas hebben veel retailers sindsdien hun verkoop stopgezet. Sommige retailers bieden echter bundeldeals aan die nog steeds het overwegen waard zijn.

Op dit moment bundelt Adorama de WH-1000XM4 met een 20.800mAh-batterijpakket en een microvezelreinigingsdoekje voor $ 348. De powerbank van Mophie wordt doorgaans verkocht voor $ 39,95, dus deze bundel wordt geschat op ongeveer $ 390. Als u echter niet om het batterijpakket geeft of liever ergens anders winkelt, verkopen Amazon en B&H Photo de hoofdtelefoon ook voor $ 348. Lees onze recensie.

Sony WH-1000XM4

Deze over-ear hoofdtelefoons behoren tot de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die je nu kunt kopen. Ze gaan tot 30 uur mee op een enkele lading en bieden een comfortabele luisterervaring met zachte oorkussens.

De AirPods Max is een goede keuze voor degenen die diep verankerd zijn in het Apple-ecosysteem.
Foto door Becca Farsace / The Verge

Apple’s AirPods Max-deals

Als je op zoek bent naar de beste geluidskwaliteit die je kunt krijgen in een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, raden we de AirPods Max aan. De hoofdtelefoon past naadloos bij andere Apple-apparaten en klinkt fantastisch, vooral in combinatie met Apple’s surround sound-achtige Spatial Audio-functie, die zorgt voor een meer meeslepende ervaring bij het luisteren naar of kijken naar geselecteerde inhoud. Ze prijzen ook de beste transparantiemodus van alle koptelefoons op onze lijst, terwijl ze een ongelooflijke bouwkwaliteit bieden dankzij een luxe ontwerp dat kiest voor aluminium, staal en stof in plaats van plastic.

Voor $ 549 is deze koptelefoon duur, maar we hebben de laatste tijd veel kortingen gezien. Op dit moment verkoopt Amazon de AirPods Max voor $ 479, wat ongeveer $ 50 lager is dan hun beste prijs tot nu toe en hun standaard verkoopprijs. B&H Photo biedt dezelfde korting, maar alleen op de zilveren en roze modellen. De groene en blauwe versies zijn $ 489, terwijl de ruimtegrijze set $ 499 is. Lees onze recensie.

Apple AirPods Max

Apple’s AirPods Max hebben een voorbeeldige bouwkwaliteit, klinken fenomenaal en houden gelijke tred met de beste ruisonderdrukking.

De Sennheiser Momentum Wireless-hoofdtelefoon van de derde generatie klinkt geweldig en kan worden geïntegreerd met Tile.

Sennheiser Momentum Wireless 3 aanbiedingen

Als je een niet-Apple-gebruiker bent en op zoek bent naar een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking die fantastisch klinkt, dan is Sennheiser’s Momentum Wireless 3 je beste optie. We ontdekten dat ze een gedetailleerd, basrijk geluid bieden, een stijlvol, retro-geïnspireerd ontwerp hebben en extreem comfortabel zijn om te dragen, zelfs als je een bril opzet. Hoewel hun ruisonderdrukking misschien niet wedijvert met andere modellen op onze lijst, maken ze dit goed met handige softwarefuncties zoals ambient passthrough en een aanpasbare EQ. Bovendien integreren ze, in tegenstelling tot veel andere hoofdtelefoons, met het locatievolgapparaat, Tile.

De koptelefoon kost doorgaans $ 399,99, maar verschillende retailers verkopen ze sinds Black Friday voor $ 241. Op dit moment heeft echter alleen Adorama ze voor $ 241 (en alleen in het zwart). Dat is bijna de helft van hun gebruikelijke prijs, waardoor u $ 159 bespaart. Lees onze recensie.

Sennheiser Momentum 3 Draadloos

De premium ruisonderdrukkende hoofdtelefoon van Sennheiser biedt weelderig comfort, rijk geluid met veel bas en een tijdloos ontwerp.

De Surface Headphones 2 van Microsoft zijn geweldig voor multitasking.
De rand

Microsoft Surface Headphones 2-deals

Multitaskers zullen Microsoft’s Surface Headphones 2 waarderen omdat ze geweldige, betrouwbare multipoint Bluetooth-ondersteuning bieden. Je kunt ze naadloos koppelen met meerdere apparaten, zodat je kunt jongleren met inhoud en tegelijkertijd heen en weer kunt schakelen. Deze hoofdtelefoon biedt ook intuïtieve draaiknoppen voor volume en ruisonderdrukking, met een veel betere kwaliteit en batterijduur dan hun voorganger. Hoewel de ruisonderdrukking niet zo effectief is als die van Bose en Sony, dempen ze geluiden van buitenaf nog steeds voldoende, zodat u zich kunt concentreren.

Tijdens Black Friday daalde de Surface Headphones 2 van $ 249,99 van Microsoft tot $ 162,49, wat bijna de helft is van hun normale verkoopprijs. We zien momenteel geen vergelijkbare grote deals voor hen, maar je kunt nog steeds een paar kopen voor $ 230,99 van Microsoft, Walmart en Amazon. Houd er echter rekening mee dat de deal die beschikbaar is bij Walmart wordt verkocht en verzonden door Microsoft. Lees onze recensie.

Microsoft Surface-hoofdtelefoon 2

Microsoft’s Surface Headphones 2 hebben dezelfde intuïtieve draaiknoppen als de originelen voor volume en ruisonderdrukking. Maar het vervolg biedt een betere geluidskwaliteit en batterijduur tegen een lagere prijs.

Bose’s Noise Cancelling Headphones 700 hebben een uitstekende spraakkwaliteit.
Foto door Amelia Holowaty Krales / The Verge

Bose Ruisonderdrukkende Koptelefoon 700 aanbiedingen

Als u van plan bent uw hoofdtelefoon regelmatig te gebruiken voor spraakoproepen, is Bose’s Noise Cancelling Headphones 700 hiervoor de beste optie in deze lijst. Ze hebben een uitstekende gesprekskwaliteit, wat betekent dat iedereen tijdens je Zoom-gesprek je luid en duidelijk kan horen, en ze bieden geweldige ruisonderdrukking met bevredigend geluid. Net als de QC45 kunnen de over-ears ook verbinding maken met twee apparaten tegelijk, maar ze kunnen niet worden opgevouwen en bieden slechts 20 uur batterijduur, wat ook minder is dan andere hoofdtelefoons op deze lijst.

We hebben het afgelopen jaar verschillende kortingen gezien op de 700’s, waarbij de beste een historisch dieptepunt van $ 299 bereikten. De laatste tijd hebben we echter geen verkopen gezien die zo hoog waren. Amazon heeft ze de afgelopen zes maanden verkocht voor $ 379 in plaats van $ 399, en Bose en Best Buy verkopen momenteel de koptelefoon voor dezelfde prijs. Lees onze recensie.

Bose Ruisonderdrukkende Koptelefoon 700

De Bose Noise Cancelling Headphones 700 zijn de allerbeste ruisonderdrukkende Bluetooth-hoofdtelefoons van het bedrijf. Naast uitstekende ruisonderdrukking, hebben ze een batterijduur van maximaal 20 uur tussen oplaadbeurten en kunnen ze tegelijkertijd verbinding maken met twee apparaten.

Andere geweldige deals voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die het bekijken waard zijn

De Beats Studio 3 zijn bijna de helft goedkoper en dus een goed alternatief als je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke koptelefoon.
Foto door Amelia Holowaty Krales / The Verge

Beats Studio 3 aanbiedingen

Hoewel we deze aan niemand buiten het Apple-ecosysteem zouden kunnen aanbevelen, kan de Beats Studio 3 Wireless een goed alternatief zijn als je een over-ear-koptelefoon van Apple wilt, maar de AirPods Max te duur vindt. De Beats Studio 3 is comfortabel om te dragen, kan naar binnen worden gevouwen om hem gemakkelijk op te bergen en is voorzien van de laatste generatie W1 draadloze chip van Apple, waarmee je snel verbinding kunt maken met en kunt schakelen tussen Apple-apparaten. Merk echter op dat, in tegenstelling tot degenen die zijn gebouwd met de nieuwere H1-chip van Apple, de hoofdtelefoon geen handsfree Siri-ondersteuning heeft. Ze laden ook op via een Micro USB-poort in plaats van een Lightning-poort of USB-C.

Ze laten op dit moment zeker hun leeftijd zien – ze hebben tenslotte 2017 gelanceerd – maar ze zijn momenteel te koop vanaf $ 199 bij Amazon in geselecteerde kleurstellingen. Lees onze recensie.

Beats Studio 3 draadloos

De Beats Studio 3 is voorzien van Apple’s W1 draadloze chip, waardoor ze snel verbinding kunnen maken en schakelen tussen alle Apple-apparaten die je bezit. De draadloze, over-ear hoofdtelefoon maakt verbinding via Bluetooth en ondersteunt ook 3,5 mm voor een bekabelde verbinding.

Bose QC35

De Quiet Comfort 35 II-hoofdtelefoon van Bose is net zo comfortabel en licht als de nieuwere modellen.

Bose Quiet Comfort 35 II aanbiedingen

Als de nieuwere QuietComfort 45 buiten uw budget valt, blijft hun ruisonderdrukkende voorganger een geweldig, betaalbaar alternatief. Net als nieuwere Bose-modellen zijn de QuietComfort 35 II zowel comfortabel als lichtgewicht. Ze worden ook geleverd met een aantal prijzenswaardige functies, waaronder een goede geluidskwaliteit en de mogelijkheid om naadloos te schakelen tussen twee gekoppelde apparaten.

Hoewel hun stickerprijs $ 349 is, zijn de QC35 II vaak voor veel minder te koop. Tot voor kort zagen we ze zelfs voor slechts $ 179. Op dit moment verkoopt Target de hoofdtelefoon echter alleen voor ongeveer $ 299, ongeveer $ 30 minder dan waar Bose QC45 momenteel voor verkoopt.

Bose QuietComfort 35

Bose’s QuietComfort 35 II

Deze lichtgewicht, over-ear draadloze hoofdtelefoon heeft een van de beste actieve ruisonderdrukkingseffecten om afleiding te dempen.

De nu stopgezette Beats Solo Pro biedt een goede duurzaamheid en een lange batterijduur.
Foto door Chris Welch / The Verge

Beats Solo Pro-deals

Toen we de Beats Solo Pro voor het eerst in 2019 testten, ontdekten we dat de mooi ontworpen Apple-koptelefoons een effectieve ruisonderdrukking, een goede duurzaamheid, een lange batterijduur en een uitgebalanceerd geluidsprofiel boden. Terwijl de stickerprijs $ 299,95 was, verkoopt Best Buy ze momenteel in blauw en rood voor $ 199,99. Houd er echter rekening mee dat deze hoofdtelefoon sindsdien niet meer leverbaar is. Als gevolg hiervan verkoopt Apple ze niet langer, en de retailers die dat wel doen, zoals Best Buy, zullen ze in de toekomst waarschijnlijk niet meer op voorraad houden.

Beats Solo Pro

De Beats Solo Pro is ideaal als je een duurzame koptelefoon nodig hebt tijdens het sporten.

Leave a Comment